Η Εταιρεία

e-FSW (electronic-Focus StockWatch), η οποία ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2009 με έδρα την Αθήνα, αποτελεί μία από τις ανερχόμενες εταιρείες συμβουλευτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, η οποία εξειδικεύεται στον ευρύτερο χρηματοοικονομικό τομέα και συνεργάζεται με μεγάλους Ελληνικούς και Διεθνείς Οίκους. Το Ανθρώπινο Δυναμικό της e-FSW, που απαρτίζεται από έμπειρους Συμβούλους με άριστη επιστημονική κατάρτιση, σε σύντομο διάστημα ανέπτυξε πρωτοποριακές υπηρεσίες στον χρηματοοικονομικό τομέα  τις οποίες εξελίσσει συνεχώς.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΣ

A. Classic

 1. Επενδυτικές υπηρεσίες με την NBG Securities Α.Ε.Π.Ε.Υ.
 2. Συναλλαγές σε αξιόπιστες Online Πλατφόρμες με τους μεγαλύτερους παρόχους (FXCM, LMAX) της Παγκόσμιας Χρηματοοικονομικής Αγοράς για Forex, CFD's, Ελληνικές και Ξένες μετοχές (WorldStocks), ETF's, Εμπορεύματα (Commodities), Ομόλογα (Bond's), Futures και Options .

B.Gold

Εκτός των ανωτέρω υπηρεσιών classic, παρέχονται επενδυτικές συμβουλές (investment advisory) καθώς και αποκλειστική διαχείριση (portfolio management), μέσω συνεργαζόμενων Ε.Π.Ε.Υ., οι οποίες εποπτεύονται από την αντίστοιχη αρμόδια Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς .

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 1. Helpdesk για την τεχνική εξυπηρέτηση των πελατών μας από τις 10 π.μ έως τις 11μ.μ (καλύπτουμε μέχρι και το κλείσιμο της αγοράς της Αμερικής)
 2. Οικονομική ενημέρωση  μέσω e-FSWNewsletter (αρθρογραφία από ξένα portal με κύριο αντικείμενο επενδυτικές ιδέες)
 3. Καθημερινά Ημερήσια Δελτία Αντιστάσεων και Στηρίξεων Ξένων Δεικτών (S/R) τα οποία αναρτώνται στο οικονομικό portal www.capital.gr και στην ιστοσελίδα μας www.e-fsw.gr. Επίσης, στο site μας αναρτώνται καθημερινά δελτία Αντιστάσεων Στηρίξεων και για τις ελληνικές μετοχές, καθώς και στατιστικά της αγοράς.
 4. Τεχνική ανάλυση για τις αγορές από έγκριτους Έλληνες και Ξένους Αναλυτές
 5. Forum αποκλειστικά και μόνο για τους πελάτες της e-FSW
 6. Συνδρομητική Υπηρεσία Trading Signals (τεχνικά σήματα) 
 7. Χρηματοικονομικά Σεμινάρια (Εκπαιδευτικά) καθώς και online διαδραστικά σεμινάρια σε ολόκληρη τη χώρα
 8. Risk & Money Management
 9. Συμβουλές σε φοροτεχνικά, φορολογικά και λογιστικά θέματα 
Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΕΛΤΙΑ S/R

 

ethniki

Go to top